Logo op een FTP-server waar ook Wordpress-bestanden op staan.

U moet op de FTP server een map aanmaken die NIET zit in de “WP”-map”, maar er naast, dus op gelijke hoogte in de root waar ook die WP-map staat. U kunt deze map een naam geven, bijvoorbeeld: “logo-figlo”

Waar u ook op moet letten is wanneer u de url kopieert, deze zal beginnen met “ftp xxxxxx””. Op de plaats van de kruisjes staat het pad naar die ftp-server. Dat stuk moet u helemaal weghalen en u start de url dan dus met de domeinnaam. Het beste is om er nog even “https” voor te zetten.

Bovenstaande instructie is handig wanneer u een eigen FTP-server voor uw WP-site heeft.