AOW-leeftijd vanaf 2021 in Figlo

AOW-leeftijd vanaf 2021

De Eerste Kamer heeft op 1 december 2020 akkoord gegeven met het wetsvoorstel Wet verandering koppeling AOW-leeftijd. Figlo heeft deze wetswijziging aangepast in de software.

De AOW-leeftijd voor het jaar 2026 is vastgesteld op 67 jaar. Vanaf 2027 wordt de AOW-leeftijd op basis van de levensverwachting op 65-jarige leeftijd volgens de wetswijziging berekend.

Verder heeft Figlo de nieuwste tabel levensverwachting 2020-2070 verwerkt.

https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35520_wet_verandering_koppeling