PDF in Maxim

Het is niet mogelijk om een PDF van uw bericht te genereren in MAXIM. Dit komt omdat MAXIM geen PDF ondersteunt. U kunt de XML gebruiken of het bericht in MAXIM zelf openen. Wanneer u graag een PDF van het bericht wilt kunt u onderstaande instructie uitvoeren.

Omdat we sinds de introductie van MAXIM hebben gemerkt dat het printen van het PDF gewenst is zijn we aan het onderzoeken hoe we dit gebruiksvriendelijker kunnen aanbieden.