Waar dient de knop Standaard set scenario’s (hypotheek) voor?

In het scherm ‘Instellingen scenario's’ kunnen scenario's worden toegevoegd. Het is mogelijk om scenario's per stuk toe te voegen. Wanneer alle hypotheekscenario's moeten worden toegevoegd is dat erg omslachtig.

Daarom is de mogelijkheid toegevoegd  om de standaard set van hypotheek scenario's (Overlijden, AO, WW en hypotheekrentewijziging) opgenomen.