Overstap Figlo Advisor naar Figlo Hypotheken en/of Figlo Planning

Zoals u weet zijn er steeds meer browsers die gestopt zijn of op korte termijn gaan stoppen met de ondersteuning van Microsoft Silverlight. Hierdoor is de herbouw van onze applicatie noodzakelijk en inmiddels ook al ver gevorderd.

Onze nieuwe applicatie is opgebouwd uit modules, welke voor een groot gedeelte al zijn opgeleverd.  Op dit moment hebben we de modules Figlo Start (inventarisatie), Figlo Hypotheken (hypotheekadvies) en de eerste fase van Figlo Planning (financial planning) al voor u beschikbaar. In de loop van dit jaar zullen de modules, en met name Figlo Planning, steeds verder worden uitgebreid.

Voor u als gebruiker van Figlo Advisor betekent dit dat u de licentie dit jaar om moet zetten naar Figlo Hypotheken, Figlo Planning of beiden. Onze afdeling Administratie heeft u hierover per email geinformeerd.

Wanneer u kiest voor een overstap naar Figlo Planning heeft u de rest van dit jaar nog toegang tot Figlo Advisor. Omdat op dit moment alleen de eerste fase van Figlo Planning is uitgeleverd, is nog niet alle functionaliteit beschikbaar. Om toch volledig advies te kunnen geven heeft u nog toegang tot Figlo Advisor en heeft u tevens de mogelijkheid om alvast rustig te wennen aan het gebruik van Figlo Planning.

Kiest u voor een overstap naar Figlo Hypotheken dan heeft u al wel volledige functionaliteit beschikbaar. Voor klantdossiers die zijn gemaakt in Figlo Advisor is het mogelijk om deze om te zetten naar een afgerond dossier, waarbij het advies de nieuwe huidige situatie wordt. Deze huidige situatie kan worden geopend in Figlo Start. Na het omzetten van de licentie heeft u nog maximaal 2 maanden toegang tot de Figlo Advisor.

Tevens raden we u daarbij aan om de lopende dossiers in de Figlo Advisor af te handelen en nieuwe dossiers meteen in Figlo Hypotheken aan te maken.

Voor vragen over uw contract of de omzetting kunt u terecht bij de afdeling Administratie: administratie@figlo.com.

Heeft u inhoudelijke vragen dan kunt u onze afdeling Support benaderen: support@figlo.com.