Bericht n.a.v. verlenging HDN certificaat

Wij ontvangen de laatste tijd regelmatig telefoontjes over het bericht dat u ontvangt van HDN na verlenging van het HDN certificaat in de HDN app.

In dit bericht wordt aangegeven dat het certificaat verlengd is en nog moet worden geconfigureerd met de software van Figlo endat u bij ons een handleiding kunt opvragen.

Dit klopt echter niet. Bij verlenging van het certificaat blijft het HDN nummer ongewijzigd en hoeft er voor de koppeling niets in Figlo te worden aangepast. U hoeft bij verlenging van het certificaat in Figlo dus niets te doen.

We begrijpen dat het ontangen van dit bericht verwarrend werkt en we hebben al contact opgenomen met HDN om dit aan te laten passen.