Voer geen BSN nummer in - update

Wanneer u een HDN aanvraag verstuurd, kan het zo zijn dat u een VX bericht ontvangt met de volgende foutmelding:

Dit heeft te maken met het BSN-nummer dat u in Figlo heeft ingevoerd. De mapping verloopt niet goed, hierdoor ontvangt u de foutmelding. U kunt de vraag verwijderen in de Flex.

Om dit te voorkomen adviseren wij u, om het BSN-nummer niet in te voeren in Figlo.

De melding is genoteerd en zal in een van de komende release opgelost gaan worden.

Wij houden u via dit artikel op de hoogte.

*** update ***

Onlangs heeft u bericht ontvangen dat release 13.0 is uitgebracht. In deze release is een aanpassing gedaan voor bovenstaande melding. Het BSN-nummer wordt niet meer meegegeven in het HDN bericht. Dit geldt voor AX- en LX-berichten.