Plan en scenario beheer -Update-

Vanaf versie 13.0:

In het plannenoverzicht in Figlo Start zijn (oude) Figlo Advisor plannen, die niet te bewerken zijn in Figlo Start, nu duidelijk herkenbaar. Deze (oude) Figlo Advisor plannen, kunnen wel worden geopend in Figlo Planning, voor het bekijken van de resultaten van het plan. Deze plannen kunnen niet worden aangepast in Figlo Planning.

Vanaf versie 12.0:

Plan naam wijzigen vanuit Plannenoverzicht

Vanuit het Plannenoverzicht is de naam van het plan aan te passen door te kiezen voor “Wijzig omschrijving”.

Aanbevolen hypotheekplan

In het Plannenoverzicht is het aanbevolen hypotheekplan of de hoofdanalyse uit Figlo Advisor gekenmerkt. Dit is zichtbaar met een ster achter het plan type.

Wanneer u het een ander plan als aanbevolen hypotheekplan wilt kenmerken kunt u dit in Figlo Hypotheken doen bij het vergelijken van de plannen.

Risico scenario overzicht

Het overzicht van de risicoscenario's is nu in tabelvorm. Aangezien het om instellingen gaat zijn de grafieken verwijderd. Door te klikken of te dubbelklikken op de omschrijving van een scenario worden de instellingen van het scenario geopend. Dit kan ook door het item te selecteren als u hebt geklikt op de knop met drie puntjes die verschijnt als u de regel selecteert. U kunt dan ook een zelf aangemaakt scenario verwijderen.