Uitbreiding resultaten Figlo Start

Vanaf versie 12.0:

Plan en scenarioselectie in totaaloverzicht

Onder resultaat\totaaloverzicht is de selectiebalk voor het kiezen van een plan en een scenario toegevoegd, om zo de totaaloverzichten van plannen en scenario’s te kunnen bekijken.

Jaaroverzicht in vergelijking

In het onderdeel vergelijken kan door te klikken op een jaar in de grafiek het jaaroverzicht worden geopend. Zodat ook de details van het resultaat met elkaar vergeleken kunnen worden. Door ‘synchroniseren jaren’ aan te zetten, wordt bij het bladeren door de jaren aan beide kanten van de vergelijking hetzelfde jaar getoond.