Advisor werkt niet na update Mac naar Catalina oktober 2019- niet uitvoeren update Mac

We krijgen signalen dat na de update naar het nieuwe besturingssysteem van Mac (13 of Catalina) de Advisor niet meer start vanwege het feit dat Silverlight niet meer wordt ondersteund.

We zijn hard op zoek naar de oplossing echter deze is op dit moment niet voorhanden.

We adviseren dan ook om de update van uw Mac uit te stellen indien u gebruik maakt van Figlo Advisor.

Inmiddels hebben we een tip ontvangen van een klant voor een oplossing die wellicht voor u werkt mocht u de update toch uit willen voeren. Er zijn inmiddels een aantal klanten die hebben bevestigd op deze manier weer te kunnen werken. Wanneer u de update uit voert kunt u daarna proberen om ietab.net te installeren op uw apple. De Figlo Advisor blijkt dan te werken in chrome.

Houdt u er wel rekening mee dat Figlo geen ervaring heeft met ietab.net. We kunnen daar ook geen ondersteuning op leveren waardoor het toch uitvoeren van de update in combinatie met de Advisor voor eigen risico blijft.

Daarnaast hebben we ook van klanten bericht ontvangen dat de Advisor wel werkt in FireFox 51.0. U kunt ook proberen of dit voor u werkt wanneer u deze versie van FireFox installeert en kiest voor automatisch updaten uitzetten.

https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/51.0/mac/nl/

Houdt u er rekening mee dat we dit niet zelf hebben geconstateerd en u daar verder ook niet over kunnen adviseren.