Inhoud training MoneyView en Figlo Hypotheken

Workshop voor hypotheekadviseurs

Onafhankelijk adviseren in 2020

Als onafhankelijk hypotheekadviseur moet je vanaf volgend jaar je productadvies aan de klant onderbouwen met een objectieve analyse van een toereikend aantal producten. Je zult Figlo Hypotheken intensiever en mogelijk op een andere manier gaan gebruiken, waaronder de koppeling met MoneyView. In deze workshop duiken we aan de hand van praktische en herkenbare casuïstiek dieper de software in. We laten onder andere zien hoe je de diverse financiële producten met elkaar vergelijkt en geven je uitleg en extra informatie rondom de komende wijzigingen in wet- en regelgeving.

We houden de groepen compact, zodat we voldoende aandacht kunnen geven om jouw persoonlijke kennis en vaardigheden op te krikken.

De trainers:

“Gewoon goed je werk doen.”

Richard Koudijs is zelfstandig hypotheek- en pensioenadviseur. De software van Figlo heeft voor hem geen geheimen meer. Zijn kennis en uitgebreide praktijkervaring maakt hem een effectieve trainer.

“Goed is goed en de rest is onzin.”

Martin Koot (MoneyView) heeft eveneens bijna drie decennia ervaring in onze branche. Als trainer is hij scherp en bevlogen, wat hij combineert met een fikse dosis humor. Hij is overtuigd van een gezonde toekomst voor oprecht onafhankelijk financieel advies.

De training start om 9:30 en zal eindigen om ongeveer 13:00 uur. Er zal een lunch worden geserveerd.

Als gebruiker van Figlo heb je al toegang tot MoneyView AeQuote, de prijsvergelijkers van MoneyView. De voorwaarden van producten vergelijk je met MoneyView Advisa. Deelnemers aan de workshop krijgen twee maanden een gratis licentie op de hypotheekmodules* van MoneyView Advisa. Ook ben je welkom bij een speciale gebruikerstraining, waar je in diepte met MoneyView Advisa en AeQuote leert werken. Deze training is eveneens gratis voor wie de workshop heeft bijgewoond. Besluit je Advisa te houden, dan sluit je een licentie af voor de modules van je keuze. Daarvoor betaal je per module € 127,50 per jaar, de helft van het normale tarief.

*Hypotheken zonder vermogensopbouw en Overlijdensrisicoverzekeringen