Opmaak in Figlo Start

De opmaak van de verschillende schermen in Figlo Start is aangepast en verbeterd. Zo worden de labels van een veld naast het veld getoond, in plaats van erboven. Ook worden de velden in één kolom getoond, zodat u minder wordt afgeleid.

Groeperen per onderdeel

Op een invoerformulier dat uit meerdere stappen bestaat, zoals een BV, worden de velden gegroepeerd weergegeven per stap.

Groeperen van velden

Velden die in de Figlo Advisor werden getoond in een dialoogvenster of expander, worden in Figlo Start als expander getoond.