VasteEindDtLeningdeelJN

Vraag: Vanuit Figlo wordt in de koppeling naar HDN een standaardwaarde van JA aangegeven bij het veld VasteEindDtLeningdeelJN.

Dit leidt tot ongewenste offertes waarbij geldverstrekkers nieuwe leningdelen offreren met een looptijd van 29 jaar en 9/10/11 maanden in plaats van 360 maanden.

Antwoord: Dit issue wordt gefixed in versie 11.0 (geplande release zondag 8 september). In Figlo Hypotheken en Figlo Advisor wordt dan per leningdeel expliciet(er) uitgevraagd of de offerte met een vaste einddatum opgemaakt dienen te worden.

Voor nu kunnen wij u de volgende workaround aanbieden.

In de Flex gaat u naar Leningdeel en selecteert 'NEE' bij VasteeindDtLeningdeelJN.