Verzenden HDN aanvraag voor ondernemer geeft foutmelding in Flex

Op dit moment stelt NHG verplicht dat er een IVO (inkomensverklaring ondernemer) moet worden overlegd bij het aanvragen van een hypotheek onder NHG voor de ondernemer.

Echter een aantal maatschappijen zoals Lloyds en ASR (a.s.r.) vragen deze IVO zelf op en willen deze juist niet ontvangen.

De aanvraag zal een foutmelding geven in de Flex:

Het kruisje voor de melding geeft eigenlijk al aan dat dit verwijderd moet worden.

Klik hiervoor op de melding en kies voor "verwijderen":

Deze pagina wordt verwijderd en hierna dient u nog wel een onderneming toe te voegen en op die wijze een inkomen door te geven:

Na het verwerken van eventuele andere maatschappij afhankelijke vragen kan de aanvraag verzonden worden.