Foutmelding FigloSuite_Notifications

De Figlo Hypotheken begrotingspagina is verbeterd op het punt van meldingen tonen. Met deze versie toont de Begroting meer hints en waarschuwingen over de samenstelling en juistheid van het advies. Hiervoor is een apart onderdeel gecreëerd op de pagina Begroting genaamd 'Meldingen'.

Wanneer u Figlo Hypotheken opent in Google Chrome, kan het zijn dat u bij de Begroting de melding: FigloSuite_Notifications ziet staat i.p.v. 'Meldingen' (zie printscreen). Dit komt doordat uw cache geheugen vol zit. Hierdoor kan het veld 'Meldingen' niet uitgelezen worden.

U dient de geschiedenis, cookies en cache te verwijderen.

Geschiedenis, cookies en cache verwijderen

U klikt rechtsboven op de 3 puntjes en klikt op meer hulpprogramma's.

Vervolgens klikt u op browsegegevens wissen.

U kunt nu de geschiedenis, cookies en cache verwijderen.

Nadat u bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, dient u de Figlo applicatie opnieuw op te starten.