Meldingen in de begroting

De Figlo Hypotheken begrotingspagina is verbeterd op het punt van meldingen tonen. Met deze versie toont de Begroting meer hints en waarschuwingen over de samenstelling en juistheid van het advies. Hiervoor is een apart onderdeel gecreëerd op de pagina Begroting genaamd 'Meldingen'. Gepositioneerd tussen de onderdelen resultaten en uitgangspunten. Het onderdeel toont het aantal meldingen. Klikt u het onderdeel Meldingen open, dan verschijnen de verschillende teksten. De teksten worden getoond in volgorde van belangrijkheid: eerste de blokkerende (rode stip), dan de waarschuwende (oranje stip) en tot slot de informatieve teksten (blauwe stip). Ook de Opslaan knop onderaan de begrotingspagina bevat een verwijzing naar het onderdeel Meldingen onderdeel bovenaan de pagina.