Geen HDN berichten retour van de geldverstrekker

Krijgt u geen berichten retour van de geldverstrekker in uw berichten manager?

Controleer of u tijdens de migratie heeft gekozen voor softwareleverancier Figlo (Europe).

Dit kunt u vinden als u naar de HDN app gaat, klikt op Koppeling Software en kijkt aan welke softwareleverancier u gekoppeld bent. (Dit staat onderaan in het zwart)

Mocht u niet hebben gekozen voor de softwareleverancier Figlo maar voor een andere softwareleverancier dan moet u kiezen voor afmelden, dan weer aanmelden en kiezen voor de juiste leverancier.