Foutmeldingen bij openen berichtenmanager in combinatie met gebruik Elements

Vanwege wijzigingen in de koppeling met Elements kan het voorkomen dat er foutmeldingen ontstaan bij het openen van de HDN berichtenmanager. U dient tegenwoordig specifiek aan te geven of u Elements gebruikt voor uw aanvragen, of dat uw aanvragen rechtstreek over het HDN netwerk mogen.

Voor dit onderscheid is in uw instellingen een extra optie opgenomen.

U maakt gebruik van Elements:

Elements

Validatiecode

Use HDN

ja

Leeg laten

Nee

U maakt gebruik van HDN

Elements

Validatiecode

Nee

Invullen, op te vragen bij Support

Leeg of ja

Indien u in de uitzonderlijke situatie van beiden gebruik wenst te maken dan is dit niet mogelijk met 1 certificaat. Uw certificaat kan slechts aan 1 software applicatie worden gekoppeld. U dient dan een 2e certificaat aan te vragen bij HDN en ook bovenstaande inregeling wordt gecompliceerder.

U dient in dat geval in de Figlo Manager divisies aan te maken waarbij bovenstaande instellingen in verwerkt worden. Dit doet u dan niet meer bij deze instellingen. Om hier ondersteuning bij te krijgen kunt u contact opnemen met support.