Aandacht voor versturen uitnodigingen en binnenhalen van Data uit Ockto Connect

Met Ockto Connect kunt u eenvoudig uw dossier vullen.

Van belang is dat u Ockto Connect uitvoert vanuit het Clientenbeheer om een nieuw dossier aan te maken.

Heeft u reeds een dossier en wilt u dit vullen dan dient u dit dossier open te hebben om de kaarten in het juiste dossier te verwerken.

Heeft u een verkeerd dossier open en leest u kaarten in dan wordt de data overschreven met de nieuwe informatie uit Ockto Connect.

Bijvoorbeeld: U heeft een dossier van Jansen openstaan en u importeert de data van De Bruin dan zal alle data, inclusief de persoonskaarten worden overschreven. U vindt Jansen niet meer terug in uw cliënten overzicht omdat dit dossier nu als Clientnaam De Bruin heeft.

U krijgt bij de import ook altijd een melding. Of u krijgt de melding dat er een nieuw dossier wordt aangemaakt, of de melding dat u op het punt staat om de data uit een bestaand dossier te overschrijven.