Waarom wil HDN de Migratie en zijn er kosten aan verbonden?

Er hoeft voor u niets te veranderen en ook zijn er geen extra kosten aan verbonden.

U bent gewend dat uw certificaat bij ons op de server moet worden gezet, of wij voeren de verlenging voor u uit, of u doet dit zelf en stuurt het certificaat met wachtwoord aan ons toe. Deze manier van werken is in verband met de veiligheid veranderd door HDN. U gaat zelf (weer) zorg dragen voor uw certificaat en via een app geeft u aan via welke software leverancier u aanvragen wilt versturen. Zodoende heeft Figlo uw certificaat niet (meer) in bezit.

Kortom, u dient de migratie uit te voeren, de link krijgt u een dezer dagen van ons, en vanaf dat moment heeft u zelf uw certificaat in bezit en in beheer en staat er slechts een kopie bij ons die automatisch vanuit de app geregeld is, en niet meer via het supportteam.

Mocht u de link van ons ontvangen en het prettig vinden als we met u meekijken met het uitvoeren dan horen we het graag. Het is weliswaar een procedure vanuit HDN, maar wij kennen de stappen inmiddels ook, en hebben dit al bij meerdere relaties ondersteund.

Ik hoop dat het u zo iets duidelijker is, en we horen graag of u wat ondersteuning wenst tijdens het migratieproces.

Mocht u na de migratie willen weten of dit is gelukt dan dient u hiervoor contact op te nemen met HDN op 0182-750585. Omdat wij vanaf dat moment het certificaat niet meer voor u beheren hebben we hier geen inzicht meer in.

Zie onderstaande artikel voor de stappen voor de migratie:

https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/360022902931-Migratie-HDN-certificaten-moet-voor-eind-mei-zijn-afgerond