Inkomensverklaring ondernemer (IVO) in Figlo Start

In de Hypotheekacceptatietoets wordt dan gerekend met het IVO-jaarinkomen als toetsinkomen. Het IVOjaarbedrag komt dan in de plaats van het gemiddelde en afgetopte historische inkomen over de afgelopen 3 jaar.  Bij de introductie van HDN19 zal dit inkomen op basis van IVO ook ondersteund worden in de mapping naar HDN.

In Figlo Start verwerkt u dit door de ondernemerskaart op uitgebreid te zetten. U heeft meer details op de kaart om in te voeren.

Halverwege de kaart heeft u de mogelijkheid om aan te geven dat er een inkomensverklaring ondernemer is.

Deze instelling wordt meegenomen naar de Figlo Hypotheken en Figlo Advisor.