Foutberichten in de Berichtenmanager van HDN VX

Met het HDN Triple A project is ook de wijze van communiceren verbeterd. Er is nu onder andere een betere foutafhandeling mogelijk. De Berichtenmanager is uitgebreid met de mogelijkheid voor het uitlezen van validatieberichten (VX). Hiermee heeft u beter inzicht in de status van het berichtenverkeer. De inhoudelijke melding van het bericht is in te zien in de XML van het validatiebericht. Deze VX berichten zijn afzonderlijk te verwijderen.