Ik heb mijn HDN gegevens ontvangen, hoe verwerk ik dit in Figlo

U heeft van ons een validatiecode ontvangen, hoe verwerk ik dit zodat ik aanvragen via HDN kan doen.

Als eerste logt u in Figlo Start, rechtsboven ziet u uw naam. Hier klikt u op en kiest voor instellingen.

Dan opent onderstaand scherm.

U vult de validatiecode in onder het kopje berichtenmanager

En onder het kopje HDN vult u uw bedrijfsgegevens en uw HDN nummer in.

Daarna klikt u op de button opslaan koppelingen. Nu kunt u gebruik maken van uw HDN certificaat.