Hoe kan ik de Hypotheekdelen oversluiten als Maatregel?

In de Analyse  modus geeft u als 'Aanname' aan dat de hypothekendelen (eenmalig) afgelost worden per de gewenste datum.

Daarna voegt u als 'Maatregel' de  nieuwe hypothekendelen per gewenste datum toe met Status 'Meenemen/omzetten/verhogen' en de condities voorzetten van de juiste hypotheek.   zie onderstaande print screen  'oversluiten'

Onderstaande artikel geeft aan hoe u Aanname/Maatregelen het best kunt gebruiken:

https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/210513463-Wanneer-gebruik-ik-een-aanname-en-wanneer-gebruik-ik-een-maatregel-in-mijn-advies-