Safari 12 ondersteunt geen Silverlight meer, gebruik Firefox 52.9 esr op Mojave

Om onder Mojave te kunnen blijven werken dient u een speciale Firefox versie te downloaden.

https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/52.9.0esr/mac/nl/

Heeft u een versie van Mozilla Firefox die hoger dan 52.9 is dan dient u deze eerst te deinstalleren alvorens u de 52.9 versie gaat installeren. In bijgevoegde handleiding treft u de stappen aan om dit uit te voeren.