Want/Need niet zichtbaar wanneer ik een gebruikersaccount aanmaak in Figlo Start

Voorheen had u de mogelijkheid om een gebruikersaccount aan te maken voor uw klant. Ook had u de mogelijkheid om aan te geven of de klant de Want, Need en DO mocht inzien en eventueel mocht aanpassen.

Via Figlo Start is dit ook mogelijk, alleen heeft u momenteel niet de mogelijkheid om aan te geven dat de klant ook de Want, Need en DO mag inzien en eventueel mag bewerken. U kunt momenteel alleen aangeven of de klant het dossier mag inzien of ook mag bewerken.

Tevens is het nu ook zo dat wanneer u een gebruikersnaam aanmaakt en de klant inlogt in de Figlo Advisor, de klant alleen de huidige situatie ziet. De overige tabbladen (Want, Need en Do) worden niet getoond. Wij begrijpen dat het wenselijk is dat de klant ook de Want, Need en Do ziet.We hebben dit kenbaar gemaakt bij productspecialist en de ontwikkelaars.

Voor nu kunnen wij u de volgende workaround aanbieden:

U gaat naar: https://europe.figlo.com/advisor/#/Have/Household

Vervolgens logt u in:

U ziet nu uw cliënten overzicht:

U klikt op de poppetjes in de cliënten regel:

U klikt op het papiertje met het potloodje:

Vervolgens ziet u onderstaande scherm, hier kunt u de Want, Need en Do activeren.

De klant zien nu ook de Want, Need en DO.