Eerste reacties en vragen vanuit Figlo Start

De eerste reacties vanuit onze gebruikers over Figlo Start zijn positief echter we hebben ook gemerkt dat de navigatie naar Start en verder naar de verschillende planningsproducten Figlo Hypotheken en Figlo Advisor soms niet helemaal duidelijk is. Onderstaand extra uitleg over de navigatie en tevens een korte video bijgevoegd.

Uw startpunt is Figlo Start

Figlo Start is de huidige situatie van uw klant en alles wat u hier inventariseert wordt meegenomen naar de verschillende applicaties, dus geen dubbele invoer. De verschillende applicaties opent u vanuit het plannenoverzicht.

Na invoer van een dossier in Start heeft u direct een huidige situatie en een analyse in uw plannenoverzicht. De analyse is met de blauwe button aan het einde van de regel direct in Advisor te openen of door eenmaal op de (blauwgekleurde) naam van de analyse te klikken of door te dubbelklikken op een willekeurige plek in de regel. Wilt u een nieuw plan, in Advisor of Hypotheken dan kiest u voor nieuw plan en de applicatie waarin u dit plan wilt maken.

In alle applicaties zit een button om terug te keren naar Figlo Start.

Bijgaande video toont u de navigatie tussen de applicaties.