Waarom wordt er geen woonlasten, belastingen of sociale verzekeringen getoond in de Figlo Start?

Indien er geen woonlasten, belastingen of sociale verzekeringen getoond wordt in de Figlo Start (o.a. Resterend Budget) is zeer waarschijnlijk de berekening voor " Woonlasten berekening aanzetten" en "Inclusief belastingen en sociale verzekeringen" uitgevinkt.

Deze functionaliteit vindt u op de volgende plaats terug:

• Stap 1:  Open een klantdossier in Figlo Start. Vervolgens klikt u aan de linkerkant op Adviesinstellingen.

• Stap 2: Vervolgens verschijnt onderstaande scherm. Hier kunt u de Woonlasten berekening en Inclusief belastingen en sociale verzekeringen aanvinken.