Waar kan ik mijn HDN gegevens invoeren in Figlo Start?

U heeft een HDN certificaat aangevraagd en de gegevens ontvangen. Om de koppeling tussen Figlo en HDN tot stand te brengen moet u de HDN gegevens nog in Figlo Start verwerken.

U klikt op het icoontje naast de gebruik en vervolgens kiest u voor instellingen.

Daarna gaat u naar externe koppelingen. Onder HDN kunt u alle gegevens van het certificaat invoeren. Onder berichtenmanager kunt u de validatiecode invoeren.

Wanneer u kiest voor opslaan worden de koppelingen tot stand gebracht. U kunt nu verzenden via HDN.