Hoe werkt de Cliëntenoverzicht van Figlo Start?

Onder 'Nieuwe cliënten' kunt u (afhankelijk van uw licentie) kiezen voor Figlo Start, Figlo Hypotheken of Importeren van Cliëntdossiers.

Via 'Openen' kunt u cliëntdossiers bekijken en anonieme dossiers voor support exporteren of verwijderen. U kunt een 'Gebruikersaccount' aanmaken en uw cliënten toegang geven tot de MijnKluis omgeving.

Rechts bovenin kunt u de 'Berichtenmanager' raadplegen voor uw (verstuurde) aanvragen, de 'Instellingen' wijzigen of 'Uitloggen'.

Als uw organisatie gebruik maakt van divisies, kunt u via 'Eigenaren' de klanten van uw collega's bekijken.

Voor uitleg over het gebruik van divisies: https://figlo.zendesk.com/hc/nl/articles/115000481726-Divisies-en-organisaties-aanmaken