Microsoft Silverlight werkt niet meer in Safari 12

Wanneer u Safari 12 hebt geïnstalleerd u merken dat Silverlight niet meer verschijnt in de voorkeuren van Safari, daarnaast werkt de plugin niet meer en kunt u deze niet meer opnieuw installeren.

Helaas is er op dit moment weinig aan te doen, het is wachten op een update van Microsoft die ervoor zorgt dat de plugin weer werkt onder Safari 12. Tot die tijd kunt u Firefox 52.9.0 gebruiken, Silverlight is voor deze browsers al geoptimaliseerd.

Wij raden u aan het automatisch updaten in de instellingen van FireFox uit te zetten.