Gebruik voortaan Figlo Start

Binnenkort krijgt u de eerste fase van de uitfasering Silverlight en de herbouw van de Figlo Advisor.

In de eerste fase introduceren we Figlo Start en zoals de naam al zegt wordt dit het startpunt voor al uw plannen. In deze fase kunt u al een deel van de inventarisatie doen.

Om u te laten wennen aan Figlo Start adviseren wij u, om Figlo Start toe te voegen aan uw favorieten. https://europe.figlo.com/Start/#/login

In de bijlage treft u de handleidingen aan.