Specificatiekosten van levensonderhoud in Adviesrapport niet zichtbaar

Vraag: Ik wil graag de kosten van levensonderhoud uitprinten. Waar kan ik het bestand terug vinden?

Stap 1. U gaat naar het huidige scenario langleven, en controleer of levensonderhoud op keuze Nibud staat. Nadat u dit heeft gecontroleerd gaat u naar het tabblad Rapporteren en kiest u voor het Adviesrapport.

Stap 2: Klik op volgende

Stap 3: Klik in de Wizard op: Deselecteer alles.

Stap 4: Vervolgens scrolt u naar beneden totdat u bijlagen ziet staan, en klikt u op het gele pijltje.

Stap 5: U klikt op het gele pijltje bij Inventarisatiegegevens

Stap 6. U selecteert Specificatie kosten van levensonderhoud en drukt op rapporteren.