Rol toevoegen op gebruiker

Wanneer uw licentie Figlo Advisor is uitgebreid met een licentie voor Figlo Hypotheken of wanneer uw licentie voor Figlo Hypotheken is uitgebreid met de Figlo Advsior kunt u deze rol zelf toevoegen. Wanneer u een bevestiging heeft ontvangen van de uitbreiding kunt u dit aanpassen in de Figlo Manager.

U kunt dit doen door in te loggen in de Figlo Manager en dubbel te klikken op de gebruiker. Het pop-up scherm dat u dan te zien krijgt ziet er als volgt uit:

U kiest dan voor roles en dan ziet u het volgende scherm:

Wanneer u de rol voor de Advisor aan wilt zetten zet u een vinkje voor Advisor, wilt u de rol voor Hypotheken aanzetten dan zet u een vinkje voor Mortgage Advisor. Vervolgens kiest u voor save en de rollen zijn opgeslagen.