Hoe kan ik huurinkomsten of ander aanvullende inkomen invoeren als bestendig inkomen?

Huurinkomsten of ander aanvullend inkomen worden helaas nog niet meegenomen in de Hypotheekacceptatietoets.

Voor nu  kunt u  het best als workaround  een alimentatiekaart  opvoeren en hernoemen.

In de Flex dient u dit inkomen ook te hernoemen. Dit doet u als volgt:

U klikt in de Flex op hypotheekgever 1 en klikt op inkomen.

Vervolgens klikt u op overige 1. Onderstaand scherm verschijnt op uw beeldscherm.

Hier ziet u dat soort overige inkomsten op Alimentatie staat.

Deze veranderd u naar Anders

'Overig Belastbaar Inkomen' is een erg ruim begrip en kan van alles zijn, vandaar dat we het vooralsnog niet meenemen in de Hypotheek Acceptatie Toets.