Ockto QR code aan uw klant sturen

Op de achtergrond is Ockto druk bezig met een permanente oplossing om de QR code aan uw klant te verstrekken. Tot die tijd heeft Figlo een site ontwikkeld waarop uw klant met zijn gebruikersaccount kan inloggen en de Ockto applicatie kan gebruiken. U hoeft het dus niet meer "live" met uw klant uit te voeren.

Als u op dit moment een gebruikersaccount aanmaakt dan ontvangt uw klant een email met gebruikersnaam en wachtwoord en een link naar MijnKluis of Advisor. Wilt u voortaan uw klant de link naar de Ockto site toesturen dan dient u de bijgevoegde templates in de manager te verwerken. U vervangt hiermee de standaard templates die naar de MijnKluis/Advisor verwijzen. Helaas is het het een of het ander op dit moment.

U zou ook kunnen besluiten de templates te laten voor wat ze zijn en uw klant met een losse email te informeren.

Belangrijk detail is dat Ockto alleen kan worden gebruikt als u de klant nieuw heeft aangemaakt en er alleen een Clientkaart is opgevoerd. Zodra er meer kaarten in het dossier aanwezig zijn zal op de site de melding gegeven worden dat Ockto niet kan worden opgestart.