Hoe voer je een Nul op Meter woning in?

U kiestin Figlo Advisor in de WANT bij energie label voor Energieneutraal

In Figlo Hypotheken kiest u bij Woning energielabel Nul op de Meter

Bij een Energieneutrale woning is de verruiming €25000,-. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen een bestaande of nieuwbouw woning.

Nul op de Meter woning:
Een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat kan door een upgrade van de woning met onder meer gevelaanpak, slimme installaties en eigen energieopwekking.