Scenario datum overlijden Client

Als de scenariodatum van het overlijden van de client op een datum staat waarbij bepaalde kaarten nog niet zijn ingegaan dat zal er geen resultaat zijn in dit scenario voor deze specifieke kaart.

Voorbeeld:

U koopt een woning op 1-1-2019 en het overlijdensscenario staat voor de Client ook op 1-1-2019, ook als staat de woning op beide namen, dan wordt de kaart in dat scenario niet geactiveerd en zal er dus ook geen resultaat getoond worden. Als de scenario data een jaar worden opgeschoven (1-1-2020) dan is het huis wel in bezit en zal er ook als zodanig mee gerekend worden.

Client is hoofdeigenaar van het dossier en in principe is er geen dossier meer op moment van aankoop.