Hoe voer ik een Opeet Hypotheek in?

Ik adviseer u gebruik te maken van een krediethypotheek.
Als u het maandbedrag in de krediethypotheek op €0,- zet dan schrijft Figlo de rente automatisch bij totdat de krediet limiet is bereikt.

Bij het invoeren van een krediethypotheek moet de openstaande schuld apart worden ingevoerd. eventuele opnames/ stortingen kunnen d.m.v. 'transacties' worden toegevoegd.

Overwaarde Hypotheek:
D.m.v. toevoegen van transacties (opname) kunt u invoeren dat de overwaarde hypotheek het gewenste bedrag zal uitkeren.
De cliënt betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

Als u op het Resterend Budget grafiek klikt kunt u exact zien wat er gebeurd met deze invoer.
Inkomsten = opname
Uitgaven = betaald rente
Schulden = schuld t.b.v. Overwaarde Hypotheek