Hoe werkt Ockto Test?

Wanneer u toegang heeft gekregen tot de koppeling met Ockto Test dan ziet u onderin uw taakbalk in de Advisor Ockto staan.

U opent het klantdossier van de klant van wie u de gegevens via Ockto zou willen ontvangen en u klikt op de Ockto knop. Vervolgens start er een sessie op en ontvangt u een QR code voor deze specifieke klant.

U kunt deze per email aan uw klant verzenden. Uw klant dient de Ockto app te installeren. Vanuit de Ockto app kan uw klant u deze QR-code scannen. Ockto controleert via de QR-code om welke sessie het gaat en of die sessie nog geldig is.

Vervolgens worden via deze koppeling de gegevens over gezet naar de Advisor.

Inmiddels is Ockto live gegaan en beschikt u ook over de Ockto Connect button in de taakbalk. Om met Ockto Connect aan de slag te gaan dient u een overeenkomst af te sluiten met Ockto.

Voor vragen en aanvullende informatie verwijzen wij u naar de website van Ockto.