HDN - aanvraagbericht (AX) maken - inleiding

Uw hypotheekaanvraag compleet maken en klaarzetten voor verzending.

Dit menu onderdeel start Flex op. Flex is een programma waarmee een aanvraagbericht kan worden gecontroleerd op volledigheid. Daarbij wordt rekening gehouden met de eisen van de gekozen hypotheekaanbieder.

De gegevens die ontbreken worden getoond in een lijst. Door op een ontbrekend onderdeel te klikken wordt er automatisch genavigeerd naar het invoerveld.

Zodra de aanvraag compleet is wordt het bericht klaargezet in de Berichtenmanager.