Inventarisatie - versneld inventariseren - toelichting

De volgende gegevens zijn verplicht, voor zowel de cliënt als de partner:

- Naam
- Geboortedatum (minimaal als d-m-jj)

In het geval van een partner kunt u de gegevens van de partner invullen door op de partner tab te klikken. Deze is alleen actief in geval van een meerpersoonshuishouden.

Bedragvelden kunnen met 2 cijfers achter de komma worden opgevoerd.

Per persoon kan er 1 lening worden opgevoerd. In de begroting kan worden aangegeven of deze met de constructie moet worden afgelost.

Ook kan worden aangegeven of er sprake is van spaargeld. Het ingevulde bedrag heeft verder geen relatie met de begroting.