Begroting - belangrijkste uitkomsten - inleiding

Hoeveel kost uw opzet per maand, en voldoet het aan de normen?

Boven de begroting zijn de belangrijkste resultaten beschikbaar. Door te klikken op Opslaan worden de bruto en netto maandlasten opnieuw berekend. Net als de haalbaarheid op de normen (LTI en LTV). De resultaten kunnen ook meer in detail worden bekeken.

Voor het onderdeel aftrekbaarheid en de maximale eigenwoningschuld zijn voorbeeldberekeningen beschikbaar in het Helpcenter.

Lees meer over:

Belangrijkste uitkomsten details
Voorbeeldberekening max hyp box 1 en eenmalige aftrekpost voor een starter
Voorbeeldberekening max hyp box 1 en eenmalige aftrekpost voor een doorstormer
Voorbeeldberekening max hyp box 1 en eenmalige aftrekpost voor een zittenblijver