HDN Maxim geeft altijd een foutmelding op telefoonnummer Tussenpersoon

Als u bij een HDN aanvraag een foutmelding ontvangt op de al ingevulde Tussenpersoon gegevens, bijvoorbeeld op het telefoonnummer (er mag geen streepje meer tussenin staan), kunt u deze uiteraard in de Maxim meteen aanpassen. Dit is correct voor de aanvraag.

U kunt deze gegevens aanpassen bij de Adviseur Instellingen, externe koppelingen (Figlo Start). Het voordeel is dan ook dat bij de toekomstige HDN aanvragen deze wijziging automatisch wordt meegenomen.

De eerstvolgende keer dat u een nieuwe HDN aanvraag gaat indienen, wordt deze wijziging meegenomen in de Maxim.