HDN Flex geeft altijd een foutmelding op telefoonnummer Tussenpersoon

Als u bij een HDN aanvraag een foutmelding ontvangt op de al ingevulde Tussenpersoon gegevens, bijvoorbeeld op het telefoonnummer (er mag geen streepje meer tussenin staan), kunt u deze uiteraard in de flex meteen aanpassen. Dit is correct voor de aanvraag.

U kunt deze gegevens aanpassen in de Instellingen, externe koppelingen (Dashboard of Advisor). Het voordeel is dan ook dat bij de toekomstige HDN aanvragen deze wijziging automatisch wordt meegenomen.

U dient naar de Instellingen te gaan, vervolgens klikt u op externe koppelingen, onderdeel HDN. Pas de gegevens correct aan, telefoonnummer zonder streepje en sla de gegevens op.

De eerstvolgende keer dat u een nieuwe HDN aanvraag gaat indienen, wordt deze wijziging meegenomen in de flex.