Hoe voer ik een bankgarantie op in Figlo?

Bankgarantie (WANT)

• Want, klik op de woonwens
  • Klik op Totale investering
  • Schuif de Detail niveau open
  • Voer het totale bedrag in bankgarantie of…
  • Klik op de puntjes button achter Bankgarantie
  • Zie onderstaande uitleg voor deze opties:

Er zijn 3 opties:

Bankgarantie: Voer hier het totale bedrag van de bankgarantie in. Dit bedrag wordt meegenomen in het benodigde hypotheekbedrag.

Bankgarantie achter de puntjes button : Voer hier de kosten in die de klant moet betalen voor de bankgarantie (dus niet het volledige bankgarantie bedrag , maar alleen de kosten die voor de bankgarantie betaald moet worden). Dit bedrag komt wel bovenop de financierings-/ hypotheekbedrag.

U kunt eventueel eigen middelen inzetten (NEED) om het totale hypotheekbedrag te verlagen.

Waarborgsom achter de puntjes button: Voer hier het bedrag van de waarborgsom in.

Dit bedrag zal niet mee gerekend worden in het hypotheekbedrag.

In HDN wordt deze info wel getoond:
Zie ook toegevoegde bijlagen als voorbeeld: