Install Microsoft Silverlight melding in Internet Explorer

U maakt gebruik van Internet Explorer en u heeft Microsoft Silverlight op uw systeem geinstalleerd staan en toch verschijnt onderstaande melding als u naar het Figlo Advisor inlogscherm wilt gaan.

Klik op Tools in het menu bar. Indien u onderstaande opties niet in het menu bar ziet staan, dient u deze eerst te activeren, zie dan onderstaande handeling:

• Klik met uw rechtermuis button op de lege taakbalk
  • Activeer Menu bar

Klik het vinkje uit bij de optie “ ActiveX Filtering”

Klik op de button F5 om de pagina te verversen of klik op de ververs icoon achter de url. Het login scherm van de Figlo Advisor wordt succesvol getoond

Zie bovenstaande instructie ook in de Bijlagen: