Tools - rentetarieven vergelijken - inleiding

Geef uw klant een helder beeld van de actuele renteverschillen!

Hier worden in één oogopslag de actuele rentetarieven voor een aantal rentevaste perioden getoond. Er kunnen maximaal 6 periodes worden getoond in het overzicht.

De uitgangspunten voor het overzicht zijn eenvoudig in te stellen. De gewenste rentevaste perioden kunnen worden geselecteerd. Net als de groep van aanbieders. Er is een rekenhulp voor het vaststellen van het loan to value (LTV) percentage.

Standaard worden de vijf voordeligste producten getoond. Door te klikken op de button Toon meer resultaten worden er vijf extra producten getoond. Door te klikken op de driehoek button in een kolomkop worden de producten gesorteerd op die kolom.

Door te klikken op een productregel verschijnt een detailoverzicht voor die - aanbieder en product - combinatie.

Lees meer over:

Uitgangspunten van het rentetarievenoverzicht
Detail renteoverzicht voor een aanbieder