Plannen - welke plannnaam krijgt een gekopieerd plan

Het kopiëren van een plan kan eenvoudig. Selecteer de regel van het te kopiëren plan in het plannen overzicht. De regel klapt open. Klik op de kopiëren button. Onderaan de lijst met plannen wordt een nieuw plan toegevoegd. De naam van het kopie bestaat uit de originele naam, aangevuld met een nummer. Door de regel van het kopie te selecteren en te klikken op de Openen button, start de begrotingspagina en kan de plannaam worden aangepast.