Herfinanciering check

Klik op Open met Advisor om de Alert informatie te bekijken

• Het desbetreffende klantdossier opent in de Have/ Huidige situatie
  • Klik op Bezitting, Onroerende Zaak (eigen woning) en klik op Uitgebreid
  • Onderaan de achterzijde van deze kaart vindt u de button “Herfinanciering check”

• Voorbeeld: Resultaat van de check Herfinanciering lijkt erg interessant

De herfinanciering Alert scant op o.a. de volgende uitgangspunten in de Figlo Advisor, “Have/ Huidige" situatie

• Alle hypotheekdelen in het desbetreffende klantdossier dienen van dezelfde maatschappij te zijn.
  • De Hypotheekkaarten dienen gekoppeld zijn aan de Onroerende Zaak- eigen woning.
  • Als de rente op de huidige hypotheek 0% is, dan is de uitkomst ook ‘Herfinanciering is niet berekend’

Resultaat van de check Onbekend:

• Klik op de vraagteken button, deze button geeft informatie waarom het resultaat “onbekend” is.

Zie onderstaande voorbeeld:

Resultaat van de check Herfinanciering is niet bekend:

Reden:

• Op de hypotheekdelen (met rang 1) zijn verschillende aanbieders ingevuld, waardoor een standaard berekening niet mogelijk is
  • Er zijn geen hypotheekdelen (met rang 1) aan deze woning gekoppeld
  • De hypotheekdelen (met rang 1) hebben een resterende looptijd van minder dan 5 jaar
  • Op een of meerdere hypotheekdelen (met rang 1) is geen aanbieder ingevuld
  • De openstaande hypotheekschuld is te laag om interessant te zijn voor herfinanciering
  • Zie bijlagen voor meer informatie: